tisdag 10 januari 2012

Jag hade nog rätt.

Äntligen har snön lagt sig i ett litet lager här...Det var på tiden alltså, Jonas är nöjd - så får han drömma om Ingmar Stenmark igen (det gör han varje vinter)
Och jag börjar mina maraton-bad... Vi promenerar alltid med hunden efter middagen och jag tycks aldrig få upp värmen efteråt igen av egen maskin - sååå 100 grader i badet och så ligga där till jag skrynklat till mig ordentligt - halleluja.

Är det någon som pratar med hundar förresten? Vår tjocka cocker spaniel är så underlig. Varje gång någon av oss badar eller duschar så står hon utanför och bjäbbar till hon blir insläppt. Sedan snor hon strumporna på golvet och sticker som en avlöning?????
Vad är detta? Hon lägger dem i vår säng, och så var det med det liksom?
Undrar vad hundpsykologen säger om detta, varför tar hon inte något annat plagg?
Och den fråga jag undrar mest över - hur överlever hon Jonas blöta kadaver efter en timmes gymträning? Dem tar jag med pincett när hon lagt dem på min sida av sängen...huuu...

Förresten hade jag nog rätt med mina konspiratoriska tankar i föregående inlägg - jag bara undrar, GÖR man så här mot en stackars bantare?

Sist gubb-fan bakade var när hans förstfödda fyllde 1 år...och det var ett tag sedan i år räknat...

Åhhh...det luktar nybakat!

2 kommentarer:

  1. Det är något särskilt med fotsvett och nybakat!

    SvaraRadera
  2. Föredrar den ena doften framför den andra...men säger inte vilken för spänningens skull..:) Kul att du hittade till mitt nya ställe!

    SvaraRadera