torsdag 6 december 2012

Otur.

Idag när Jonas åkte hem för att äta sin lunch och sedan gå ut med hunden blev han vittne till två allvarliga brott begångna av djur.

Det började när han klev in genom vår grind. Helt oprovocerat hade skatorna hackat slarvsylta av en soppåse vi hade glömt i morse? Hela påsen låg utspridd på framsidan och Jonas gapade av chock. Han började slå numret till 112 men avbröt sig när han kom in i vår lägenhet  - där han fick en ny chock.

Över hela vardagsrummet låg det ni ser på bilden.
Jag vet inte om hunden blivit rasande på tomtarna hon såg eller något för hon hade fullkomligt massakrerat Svantes två choklad-kalendrar! Jag är helt förbryllad över vad som kan ha föranlett denna beskedliga cocker spaniel att begå en sådan psykopat-handling?? Hur kan hon bara göra så här mot en 4-åring?




Den apan har öppnat den lucka för lucka om man tittar närmare på resterna....
Nå, det gick katastrof-larm till mitt jobb och vi kom överrens om att nya måste införskaffas innan han kom hem och upptäckte förödelsen - kosta vad de kosta ville...




Här är de nya chokladkalendrarna..
Inte så "juliga" möjligtvis, men Svante blev väldigt nöjd. Han har inte förstått tomtens makt och storhet än och tycker därför att Spiderman och Blixten var mycket bättre att ha.

Han var helt överlycklig när det gick upp för honom att vi måste komma ifatt, och han fick tolv luckor att öppna. Chokladen rann i mungiporna och han bjöd inte sin mamma på en endaste bit...

mmm...det är pappas gener...

Hur som helst lade jycken en fin kremla när vi var ute, så hon verkar överleva också.
Trots att vi är glada att hon mår bra får hon sova på golvet inatt som straff.

Eller kanske inte, vem ska värma mattes fötter då?...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar