måndag 10 december 2012

Lugn och ro?

Ah vad jag längtar till julen nu! Det är inte som ni tror - julstämning, klappar, familj och glögg och det tramset...
Nä, jag har bestämt mig för att unna mig att äta knäckebröd!
Jasså, tänker ni besviket, var det bara det?
Nämen vadå bara det? Äntligen säger jag - jag har inte ätit knäckebröd sedan förra hösten ska ni veta.
Några få stackare som känner mig vet hur jag äter dem:



Jag köper de runda stora paketen och så börjar jag så här....med en liten en...Ja, sedan fortsätter jag och tappar kontrollen och det blir smulor överallt. Därför fick jag tvärt sluta hösten 2011 för att inte sväva iväg som en annan ballong. Men i jul ska jag gasa på i brödsmulorna i 100 tugg i minuten.

Ni kan bara ana förödelsen där jag gått fram....Jonas kommer hamna i tvångströja efter att blivit vansinnig av alla smulor under strumporna...

Om ni är nyfikna på vad jag gjort i helgen så kan ni fortsätta läsa för nu kommer jag berätta det här - om ni inte är det kanske ni kan gå och klia er under armen eller något annat roligt.
I Lördags var vi hos min far och "julade" lite. Min lilla syster som kommit upp från Göteborg var där med sin familj och vi hade jättetrevligt. De berättade om sin musikkarriär och jag kom på att jag hade en sådan här som låg hemma och skräpade:





Jag lobbar nu hårt för att jag ska få vara med i bandet, och tänker mest på att få följa med på turné - jag kan nästan visualisera alldeles tydligt hur jag vinkar hejdå till min familj för ett par dagars paus.
Ni ska veta att jag kan klämma fram både trummor och blinka lilla stjärna på den där!
Jag har inte fått något svar ännu, men de hör nog av sig nästa vecka för att tala om att jag är hedersmedlem?

Söndag var födelsedagsfirande hos svärmor. Behöver väl bara säga potatisgratäng så förstår ni höjdpunkten där...enough said....

Så, rapport färdig - klart slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar